Selfcaching

find your way
 

Mi az a selfcaching?


Életünk egyik fontos felismerése, amikor rájövünk, hogy a nehézségek legyőzésére a megoldás önmagunkban keresendő. Ahhoz, hogy az elakadáskor visszataláljunk önmagunkhoz egy jó segítőre van szükségünk, aki elfogad, aki megért, akivel biztonságban lehetünk és segíti feltárni a belső erőforrásainkat.

A selfcaching egy olyan segítő beszélgetés, amelyben a mentálhigiénés szakember személyével és tudásával segíti az elakadt embert, hogy saját belső térképén eligazodjon és újra felfedezze önmagát és erősségeit.


Mit ad számodra a selfcaching?

„Azzá válni, akik valójában vagyunk” - Carl R. Rogers személyközpontú szemléletét alkalmazzuk.

A selfcaching egy belső utazás együtt, amiben mint mentálhigiénés szakember segítő, támogató légkört biztosítok, ahhoz hogy a hozzám forduló ember képes legyen felfedezni az erőforrásait.


Hogyan épül fel?

Az egyéni beszélgetések 50 perc időtartamúak, minimum 5 találkozást foglalnak magukba, és közösen határozzuk meg, meddig dolgozunk együtt.

Az első alkalom ingyenes, azt követően pedig alkalmanként 5900 Ft (vagy 4900 Ft Skype-on).
Érdekel a lehetőség?

Írj magadról egy rövid bemutatkozást, leginkább a kérdéseidre, problémádra fókuszálva az info@findyourway.hu email címre vagy töltsd ki űrlapunkat.

Ezután felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetjük az időpontot, helyszínt, akár Skype-on keresztüli konzultációra is lehetőség van.

Jó Andrea - kamaszterapeuta, pedagógus, mentálhigiénés szakember, mediátor, blogger

Jó Andrea

kamaszterapeuta, pedagógus, mentálhigiénés szakember, mediátor, blogger

Mottóm Antoine de Saint-Exupéry híres mondása, miszerint „Egyetlen valódi luxus adatik meg életünkben, a boldog emberi kapcsolatok.”
Lassan 15 éve tudatosan foglalkozom gyermekvédelemmel, a kamaszok fejlesztését szolgáló élménypedagógiával, érzelmi neveléssel, közösségi konfliktuskezeléssel és tapasztalati tanulással. Rendszeresen tartok önismereti tréninget, szakkört kamaszoknak. Hiszem, hogy az emberi kapcsolatainkban tudunk fejlődni. Mentálhigiénés szakemberként a segítő beszélgetés erejében hiszek. A selfcaching rogers-i alapokon nyugvó módszer, amit munkám során alkalmazok.