Tréning

Mi az a find your way tréning?


Élmény alapú önismereti utazásra hívunk, ahol az itt és mostban keressük közösen a válaszokat. Beszélgetünk, meghökkenünk, nevetünk, elhallgatunk, elgondolkodunk, befelé figyelünk, majd az energiáinkat dinamikus jóga órán vezetjük le, ahol izgalmas és menő ászanákat próbálunk ki és a jógát teljesen új oldaláról ismerjük meg.


Miért a find your way tréning?

Az útkeresés folyamán mindvégig a test-szellem-lélek hármasában keringünk, hogy ezáltal egyre közelebb kerülhessünk önmagunkhoz. Két egymást követő hétvégét töltünk együtt intenzív önismereti munkával. Saját fejlesztésű pszichológiai és életmód workshop-unk során modern eszközökkel és módszerekkel kerülünk közelebb bensőnkhöz, valóságterápiát alkalmazunk és jóga flow élményben lesz részünk.

A programot fiatalok számára fejlesztettük ki, mert hiszünk abban, hogy a testileg és lelkileg változó folyamatokban élő korosztály számára adhat a legtöbbet az önmagunkkal való találkozás.


Hogy épül fel a tréning?

A find your way tréningen két egymást követő hétvégén találkozunk.

A találkozók első felében a lelkünket térképezzük fel, ahol egy izgalmas önismereti tréning során tízen együtt, de mégis külön utakon barangolunk.

A lélek edzése után a testre összpontosítunk, ahol még jobban elmélyülünk és a jóga sztereotípiákra rácáfoló dinamikus gyakorlatokkal csendesítjük le elménket. Olyan ászanákat és légzéstechnikákat sajátítunk el, amelyeket otthon is végezhetünk majd.


Mit ad Neked ez a tréning?

A tréning célja, hogy a bennünk dübörgő ezernyi kérdés, világból ért inger és todo közepette egy kicsit lelassuljunk, minőségi időt szánjunk magunkra.

Az alkalmakat követően erősödik az önbizalmunk, visszajelzéseket, megerősítést kapunk egymástól, így könnyebben vesszük majd a hétköznapok akadályait, jobban megértjük egymást és tisztábban látjuk majd azt az utat, amerre menni szeretnénk.

Tanulunk az asszertivitásról, vagyis az egészséges önérdek érvényesítésről és a coping (megküzdési) technikákról is, hogy a tréning befejeztével bátrabban kiállhassunk magunkért.


Helyszín

DOWNDOG jógastúdió (Buda)
Budapest XI. kerület, Bartók Béla út 23.

Megközelítés: A 4-es metró Szent Gellért téri és Móricz Zsigmond körtéri megállójához közel, a Gárdonyi téren található a jógaközpont.


Időpont

Szombatonként délután, vasárnaponként délelőtt, azaz összesen 4 alkalommal, naponta 2 x 90 percet töltünk modern önismerettel egy maximum 10 fős csoportban.


Részvételi díj

A négyalkalmas tréning díja most bevezető áron, alkalmanként 7 000 Ft.

A jelentkezésed után minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk.

Meghívásra ingyenes bemutatóórát tartunk iskoláknak, intézményeknek, az igényeket az info@findyourway.hu e-mail címre várjuk.

Jelentkezz most


Jelentkezz következő tréningünkre!

Tréningvezetőink

Jó Andrea - kamaszterapeuta, pedagógus, mentálhigiénés szakember, mediátor, blogger

Jó Andrea

kamaszterapeuta, pedagógus, mentálhigiénés szakember, mediátor, blogger

Lassan 15 éve tudatosan foglalkozom gyermekvédelemmel, a kamaszok fejlesztését szolgáló élménypedagógiával, érzelmi neveléssel, közösségi konfliktuskezeléssel és tapasztalati tanulással. Rendszeresen tartok önismereti tréninget, szakkört kamaszoknak. Mindig fontosnak tartottam, hogy alkotó, kreatív közösségi terepet hozzak létre, ahol a magatartás problémákkal és a tanulási nehézségekkel küzdő diákoktól kezdve a kimagaslóan tehetséges fiatalokig bezárólag együtt tudjanak egy közös cél érdekében dolgozni. Mottóm Antoine de Saint-Exupéry híres mondása, miszerint „Egyetlen valódi luxus adatik meg életünkben, a boldog emberi kapcsolatok.”

Tamaskó Anett - YAI diplomás jóga oktató, ájurvédikus jógaterapeuta, gerinc jóga oktató, meditációs tréner

Tamaskó Anett

YAI diplomás jóga oktató, ájurvédikus jógaterapeuta, gerinc jóga oktató, meditációs tréner

Széleskörű jógaoktatói tapasztalatom és az elvégzett tanfolyamok sokasága, valamint saját gyakorlásom során megtapasztaltam a jóga test-szellem-lélek egységére gyakorolt rendkívül pozitív hatásait. Ezt szeretném a tréning során továbbadni, rávezetni a csapatot arra, hogyan használhat egyszerű jóga gyakorlatokat és technikákat a stressz csökkentésére, a koncentráció fokozására, a test erősítésére, és a hibás mozgásképek javítására. Mindezt laza, vidám és könnyed közeget teremtve tesszük meg.

Jelentkezz most


Jelentkezz következő tréningünkre!